υποβρυχιακά Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος απο τη νεα μου σειρά ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ(υποβρυχιακά) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -κύριοι,έτοιμοι για κατάδυση?
-έτοιμοι κάπταιν χλεμπονιάρη !
-καταπακτές κλειστές ύπαρχε φουσκαμπούκη?
-κλειστές καπετάνιε μου !
-γέμισε δεξαμενές λοστρόμε μειλίχιε !
-τις φούλαρα αλατόνερο καπετάνιε μου !
-περισκόπιο πάνω !
-Υπαρχε φουσκαμπούκη,είπα περισκόπιο πάνω !
-λοστρόμε μειλίχιε,ο καπετάνιος είπε,"περισκόπιο πάνω "
-περισκόπιο πάνωωωωωω !
-ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στα πέριξ !
-τί βλέπεις καπετάνιε μας?
-ότι κανένας δεν μας παρακολουθεί !
-ούτε το αντιτορπιλικό του σύριζα κόκκινου?
-ούτε !
-ούτε η πόκετ τορπιλάκατος της κατακόκκινης κοντής?
-ούτε !
-υπέροχα,μπορουμε ν αρχίσουμε !
-τορπιλοσωλήνας 1,έτοιμος λοστρόμε μειλίχιε?
-έτοιμος καπετάνιε μου !
-τορπιλοσωλήνας 2,έτοιμος λοστρόμε μειλίχιε ?
-κι αυτός ,έτοιμος καπετάνιε μου !
-για πεσ μου τί βλέπεις απο το περισκόπιο υπαρχε φουσκαμπούκη?
-μιά πλάζ γεμάτη συνταξιούχους !
-θαυμάσια,εκτόξευση τορπίλης 1 !
γκλούμμμμμμμ
-τώρα τί βλέπεις,ύπαρχε φουσκαμπούκη ?
-δεν έμεινε ούτε βιβλιάριο ασθενείας !
-υπέροχα,στρέψε αλλού το περισκόπιο !
-το έστρεψα,καπετάνιε μου !
-τώρα τί βλέπεις?
-μισθωτούς !
-εκτόξευση τορπίλης 2 !
γκλούμμμμμμ
-τώρα τι βλέπεις ύπαρχε φουσκαμπούκη ?
-δεν έμεινε ούτε επίδομα ΟΑΕΔ !
-περισκόπιο κάτω και ανάδυση λοστρόμε μειλίχιε !
-αναδυθήκαμε καπετάνιε μου !
-ύπαρχε φουσκαμπούκη ,άνοιξε καταπακτές !
-τίς άνοιξα καπετάνιε μου !
-όλοι στη γέφυρα !
-ούφ καθαρός θαλασσινός αέρας !
-και τώρα τι κάνουμε καπετάν χλεμπονιάρη ?
-περιμένουμε το σκάφος της τρόικας,για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-08-2012 | |