Με Το Φεγγαρι Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλή βδομάδα στους αξιότιμους συνεργάτες και τα μέλη του καλλιτεχνικού site: stixoi.info. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][I]ΜΕ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ[/I]
[B]Δε ζητώ λαγούς με πετραχήλια,
Μόνο να με φιλάς γλυκά στα χείλια,
Δε θέλω να γίνεσαι κομμάτια,
Μα να με κοιτάζεις στα μάτια.
Να ‘ρχεσαι με το φεγγάρι,
Αχ! καλό μου παλικάρι,
Αϊ Γιώργη καβαλάρη,
Να βαστώ το χαλινάρι.
Δε με τρώει για καμιά η ζήλεια,
Να μπαίνει φως από τη γρίλια,
Για τα φτωχικά σου δωμάτια,
Να μη κάνω ποτέ γινάτια.
Να ‘ρχεσαι με το φεγγάρι,
Να παίζεις με το δοξάρι,
Να μπούμε τον Αλωνάρη,
Πια στην εκκλησιά ζευγάρι.[/B][/align]
[align=right]+ 13/8/12
12:12πμ
Παντελής.[/align]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-08-2012 | |