Η απέριττη αγάπη Δημιουργός: ilianthos, Γιώργος Κανλής Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η απέριττη αγάπη.
Δεν ενοικιάζεται,δεν μεταβιβάζεται,
ούτε και ποτέ παραχωρείται,
πράξη αγοράς δεν εκχωρείται.
Δεν είναι αντικείμενο φθηνό να εκποιείται...
Δεν παραβιάζεται,δεν εξαγοράζεται,
στα παζάρια τα φθηνά δεν θα τη βρείτε,
η απέριττη αγάπη δεν πωλείται.
Δεν είναι αντικείμενο φθηνό να εκποιείται...
Δεν διαπραγματεύεται,δεν επιβουλεύεται,
δεν είναι δυνάστης εκτροπής,
είναι επανάσταση ψυχής.
Δεν είναι αντικείμενο φθηνό να εκποιείται...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-12-2005 | |