το μπρέκφαστ Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ντρίιν
-ποιός είναι και τι θέλει ,την ώρα που κάνω κανό στον νιπτήρα μου ?
-ιτς μί,γιορ μάμμη Τζώρτζ !
-έλα πέσ μου,τι τρέχει μάμμη γκρήν?
-αι αμ βέρυ πράουντ οφ γού !
-εσύ να τα βλέπεις που φοβόσουνα !
-νόμιτζα πως τα σε κυνηγκούσανε που τους γκρέμισες τα πάντα !
-μα πως σου πέρασε τέτοια ιδέα ,αφού εδω δεν έχουμε Πάντα ?
-ντεν κατάλαμπες μαι σάν ..
-τί δεν κατάλαβα μου λές?
-ντεν εννοούσα τις αρκούντες απο την Κίνα !
ε τότε ποιές αρκούδες εννοούσες,για να καταλάβει και το κανό μου?
-εννοούσα αυτούς που είναι βέρυ άγκρυ γουιθ γιού !.
- μη σκιάζεσαι,το παίζουνε θυμωμένοι και μετά γίνονται κότες !
-ω Τζώρτζ,έκεις κοτέτσι και ντεν τόξερα ?
-και τι κοτέτσι ,τύφλα νάχουν τα Μέγαρα !
-ε τότε στέλνε μου έβρυ μόρνιγκ,..
-τί να σου στέλνω κάθε πρωί μάμμη?
-ντιό φρέσκα αβγκά φορ μαι μπρέκφαστ!
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-08-2012 | |