φευγοντας Δημιουργός: dr.rockthan, θανασης κρουσταλης ...κοιμασαι ακομα στα ρημαγμένα παράθυρα; Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Λιγο λίγο, μαζεύει ο δρομος στο καθε της βημα,
και κουρνιάζει επανω ,και τον παιρνει μαζί της,
σαν αγαλματα μένουν του κοσμου οι εικονες
πετρωμένες στον ίσκιο που αγγίζει η μορφή της.
Κι οι σταυροί που φυτρώνουν στου χαμου τ΄ανηφόρι
στεκουν πάνω στα λόγια, τα στερνά ,που πενθούνε,
παντα εκει θα τις γέρνει ο αγέρας τις σκέψεις,
σαν στο δρομο που χάνουν, νοσταλγια θ΄ανθούνε.
θανασης κρουστάλης[I][/I][I][/I][align=center][align=center] Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-08-2012 |