Πες της μια χαρα Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χωρισα πριν καιρο μα δεν το μετανιωνω
φταιει η καλοσυνη μου για οτι εγω πληρωνω
και τωρα που το σκεφτηκε πιο καλα η κυρια
θελει παλι συνεχεια το λεει σοβαρα δεν κανει αστεια
μα εφοσον φιλε σε ρωταει πως περναω εγω
ε πες της κατι απλο και πραγματικο
μια χαρα μια χαρα
δεν ποναω τωρα πια
μια χαρα και ειμαι οκει
για κεινη τιποτε δεν με καιει
Χωρισα πριν καιρο μα το ηθελα εγω
φταιει η καλοσυνη μου και ειπα ως εδω
και τωρα που το μετανοωσε πλεον η κυρια
θελει παλι συνεχεια το λεει σοβαρα δεν κανει αστεια
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-08-2012 |