οι Αλίμονοι (ο μέγας πατριώτης) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-καλησπέγα σας !
-καλησπέρα σας κυρία μου,πώς από δώ?
-ήλθα για να ζητήσω την υποστηγιξή σας !
-για δές πού την έχουμε κρυμμένη ψηλέα μου,για να της την δώσουμε..
-σιλέντσιο κοντέ ,να συνεννοηθώ με την κυρία !
-που λέτε,μάθαμε ότι είσαστε μεγάλοι πατγιώτες !
-όντως,γιαυτό ζούμε και σε μεγάλες κούτες !
-μπγάβο σας,οι πγαματικοί πατγιώτες αγαπούνε το ογανωμένο κάμπιγκ !
-γκρρρρ..
-σας ακούμε λοιπόν κυρία μου,εσύ κοντέ μη με κλωτσάς!
-ο λεβέντης αγχηγός μας,ζήτησε απ όλους τους πατγιώτες συμπαγάσταση στον αγώνα του για το μνημόνιο !
-και ποιός είναι ο λεβέντης αρχηγός σας ,που μας ζητάει συμπαράσταση αν επιτρέπεται?
-είναι δυνατόν να μη ξέγετε τον Μέγα πατγιώτη?
-μήπως ο Μανώλης ο Γλέζος κυράτσα?
-σιωπή κοντέ μη μας μείνει στα χέρια και την τρέχουμε !
-πούφ..τι είναι μπγοστά στον λεβέντη μας αυτό το ανθγωπάκι,που ξέγει μόνο να σκαγφαλώνει σε πελεκημένες πέτγες?
-ψηλέα να την ξεμαλιάσω?
-ντροπή,τις κυρίες δεν τις ξεμαλιάζουνε φίλε μου,τις ξεμυαλίζουνε !
-το ξέγετε ,οτι μαζί με τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη πολιογκούνε τη Μεγκελ?
-δηλαδής με ποιό τρόπο την πολιορκούνε μανταμίτσα?
-κυκλωτικά !
-δηλαδής,γύρω,γύρω όλοι και στη μέση η Μέρκελ?
-ακγιβώς πίκολε κύγιε μου !
-τελικά για πείτε μας κυρία μου,τί πέτυχε ο "λεβέντης" αρχηγός σας και το τσούρμο του?
- εξωδικαστικό συμβιβασμό,λίγο τόχετε ?
-τί εννοάει ψηλέα μου,για να καταλάβω κι εγώ?
-ότι εκανε κωλοτούμπα και στο θέμα της Ζήμενς φίλε μου !
-δηλαδής μας την έφερε η Μέρκελ, βρε παλαμίδα του Βόσπορου ?
-κοντέ με τάκτ οι κλητικές σου προσφωνήσεις και ιδιαίτερα οι θαλασσινές !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-08-2012 | |