το "εγώ Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -σπουδαία τα νέα κάπταιν Χλεμπονιάρη !
-για λέγε ύπαρχε Φουσκαμπούκη !
-τέρμα το ΕΣΥ,ζήτω το ΕΓΩ !
-ώστε σταματήσαμε ν αγοράζουμε φάρμακα?
-φυσικά και σταματήσαμε !
-υπέροχα,πές μου κι άλλα να χαρώ !
-ξεμείνανε ακόμα κι από γάζες !
-ας πάνε στη Γάζα να τις προμηθευτούνε !
-σωστά, περισκοπιτζή μας !
-με τα επείγοντα πάμε το ίδιο καλά λοστρόμε Μειλίχιε ?
-τέρμα πια τα επείγοντα καπετάνιε μου !
-πως κι έγινε το θαύμα?
-δεν επείγονται να δουλέψουνε στο τζάμπα οι γιατροί !
-και καλά κάνουνε,μας διευκολύνουνε τα μέγιστα !
-και θα τα ρίχνουμε και πάνω τους άμα λάχει !
-με τις εντατικές όμως?
-μόνοι τους οι ασθενείς χειρίζονται τα μηχανήματα!
-και τα καταφέρνουνε?
-συνήθως πεθαίνουν στην προσπάθεια
-υπέροχα !
-και με τις εγχειρίσεις ?
-δεν υπάρχει αναισθητικό ούτε για δείγμα !
-φυσικό ήτανε,αφού το εξαντλήσαμε όλο εμείς !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-08-2012 |