Σκοπός επετεύχθη Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ .......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ
Πρέπει να είσαι ευχαριστημένος
Σκοπός επετεύχθη
Τώρα ποιος είναι ο σκοπός
Υπάρχει κάποια ασάφεια
Αλλά τι είναι στη ζωή ξεκάθαρο
Η πρωινή εικόνα;
Το πέταγμα του γλάρου;
Το γέλιο της αγαπημένης;
Αρκεί να επιτευχτεί ο στόχος
Ο σκοπός παραμένει
Η προσπάθεια συνεχίζεται
Ο ήλιος ανατέλλει
Πρέπει να είσαι ευχαριστημένος
Όλα πήγαν κατ ευχήν
Και η πίττα ολόκληρη
Και ο σκύλος χορτάτος
Και η ζωή συνεχίζεται
Με εικόνες
Με οχλαγωγία
Με μουσική
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 25/08/2012
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-08-2012 |