Ο βιο-ληστής της στέγης Δημιουργός: NUTCRACKER ζωή που δε μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I][B]
[font=ALGERIAN][color=black]Αν μια παράξενη ακούσεις μουσική
Και νιώθεις κάποιος τη στιγμή σου να σου κλέβει
Ο βιο-ληστής έχει στη στέγη σου ανέβει
Και σου χαϊδεύει τη δική σου τη ζωή
Απόψε λίγο πριν χαράξει
Το βραχνιασμένο του βιολί
Το όνομά σου θα φωνάξει
Να πάρεις μέρος στη γιορτή
Ξέρεις αν κλέψει μια ζωή ο βιο-ληστής
Μια ζωή που ήδη ήτανε κλεμμένη
Τότε φαλτσάρει το δοξάρι στο βιολί
Και η χορδή μένει για πάντα πετρωμένη
Στέγη τη στέγη κάποιο βράδυ
Το βραχνιασμένο του βιολί
Θα βάλει εμένα για σημάδι
Να πάρω μέρος στη γιορτή
Άγαλμα πέφτει στα θολά νερά του βάλτου
Και πάει καιρός που στη δική μου γειτονιά
Ούτε τον ήχο του βιολιού ακούνε πια
Ούτε κι εκείνα τα αργά τα βήματά του
Στέγη τη στέγη κάποιο βράδυ...[/color][/font][/B][/I]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-08-2012 |