Δόξα Δημιουργός: Floryn, Florin N. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι ένδοξες μέρες
Σε περίπτωση που νόμιζα ότι όλα έχουν
Αλλά η καρδιά ήξερε ότι δεν έχω τίποτα.
Ημέρες ξεχάσω ότι υπάρχει ένας Θεός
Και θα ήθελα να ευχαριστήσω μάταια στους φίλους που με έχουν ξεχάσει
Τα πάντα έχουν αλλάξει.
Τώρα είναι οι ημέρες όταν μερικές φορές δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι
Κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο Μερικές φορές αισθάνομαι ότι τα λάθη του παρελθόντος μου λιώσει
Θα ήθελα να είναι σε θέση να κάψει το φλοιό γύρω από την καρδιά
Για να βρείτε μια θέση σε αυτόν τον κόσμο
Πού να κρύψει, να θεραπεύσει τα φτερά μου
Για να είναι σε θέση να πετάξει για άλλη μια φορά ...
Θέλω να συγχωρεθεί, να είναι κοντά στο Θεό και πάλι
Θέλω να είναι μια νέα εγώ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-08-2012 |