η εκλογή Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΝΤΡΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝ....
-ποιός είναι και τι θέλει?
-ιτς μί γιορ μάμμη Τζώρτζ !
-τέτοια ώρα βρήκες να με πάρεις?
-γκιατί,είναι ακατάληλη η ώρα μαι σάν ?
-είναι η ώρα που πηδάω μάμμη !
-πάλι την Άντα σου τζάμπιγκ?
-σχοινάκι πηδάω κι όχι την Αντα !
-όου μαι Γκόντ ,σε παρεξήγκησα μαι πούρ μπόι !
-δεν μου λείπει το μπόι μάμμη,πέσ μου τι θέλεις !
-λίσεν του μί Τζώρτζ !
-λυμένος είμαι μάμμη !
-όου μάι Γκόντ,γιου άρ βέρυ τσάρμιγκ !
-λέγε το λοιπόν,γιατι είμαι σε άδεια !
-μα πάντα ήσουνα σε άντεια μάι κλεβερ σάν !
-άκουσε μάμμη,είναι μεσημέρι εδώ !
-ε τότε πέσ μου ,πού είσαι μεσημεριάτικα μάι σαν, ανησυχώ !
-στο Κέιπ-τάουν μάμμη !
-εκεί κάνεις την άντεια σου?
-εδώ γίνανε οι εκλογές των Σοσιαλιστών ,αλλά με εκλέξανε ξανά !
-κογκρατσουλέισιον μάι σάν,αι άμ βέρυ πράουντ οφ γιού !
-ήτανε πολύ δύσκολα,αλλά τελικά τα κατάφερα !
-ήτανε πολλοί οι υποψήφιοι μάι σάν?
-ήτανε μια Γαλλίδα που αποχώρησε με ελαφρα πηδηματάκια
-γκιατί τόκανε αυτό?
-γιατί αν έβαζε υποψήφια,η μεγάλη πατρίδα ,θα βομβάρδιζε το Παρίσι !
-γκιαυτό και φρόντισαμε με τον μπαμπά σου ,να κρατήσετε και την Αμερικάνικη υπηκοότητα !
-είχες δίκιο μάμμη !
-ο άλλος αντιπαλός σου?
-ένας βλάκας που τον λένε "Τζέφρυ"
-τελικά εσύ κέρντισες,έτσι μάι σάν?
-ένα λεπτό να το διασταυρώσω !
-περιμένω με αγκωνία !
-Άντα ποιός κέρδισε το Προεδριλίκι ?
-ο "Τζέφρυ" αγάπη μου !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-08-2012 | |