ο κήπος Δημιουργός: mipezia, Θύμιος Κορίνης καλή μέρα σε όλη τη παρέα ..!!!!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ο κήπος
Κάπου εκεί σένα χωριό
ένα κήπο είχα δει
ήτανε πολύ καλό
σαν στολίδι στην αυλή .
Για να ποτίσει ο κηπουρός
νερό δεν είχε και κοντά
βρήκε λύση δυστυχώς
να του δώσει η γειτονιά !
Όσο κύλαγε το νερό
άπ'τ' αυλάκι στα φυτά
ήταν κήπος τρομερό
ήταν μια ομορφιά .
Οι γειτόνοι μια μέρα
ήτανε αγριεμένοι
είπαν άπω δω και πέρα
νερό στ'αυλάκι δε θα μπαίνει .
Έξω είναι καλοκαίρι
έχει μήνες λειψυδρία
ο κήπος τώρα υποφέρει
στεγνώνουν όλα μία μία .
05/09/2012
Θύμιος Κορίνης
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-09-2012 |