ο παππούς Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-γκούχ-γκούχ
-μαμά,μαμά..ο παππούς χρειαζεται τα φάρμακα του !
-δέν έχουμε λεφτά,να του τ αγοράσουμε μικρή μου !
-παππού,παππού....δέν σαλεύει μαμά,μήπως να φωνάξουμε γιατρό?
-δεν έχουμε λεφτά για γιατρό καλό μου !
-παππού,παππού...μαμά,ειναι παγωμένος !
-άσε τις κλάψες και σύρε να φέρεις ένα καρότσι απο το μάρκετ,για να τον βάλουμε μέσα !
-μα δεν θα χωρέσει μαμά !
-θα τον διπλώσουμε,μην ανησυχείς,είναι πετσί και κόκκαλο !
-και που θα τον αφήσουμε μαμά?
-έξω απ το νεκροταφείο κορούλα μου !
-τουλάχιστον να κρατήσω τα κουπόνια σύτισης του?
-φυσικά καλό μου,θα σου χρειαστούνε όταν τελειώσουνε τα δικά μου !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-09-2012 | |