Κάτι νούμερα Δημιουργός: margatsif, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάτι αριθμούς κάποτε που έπαιρνα συχνά
μες την ατζέντα μου ακόμη έχω γραμμένους
νούμερα άχρηστα για μένα τώρα πια
μα που θυμίζουν φιλαράκους μου χαμένους.
Στο Σίγμα η Σόφη που αγάπησα τρελά
στο Γάμα ο Γιώργος που μάθαινα κιθάρα
στο Κάπα ο Κώστας που ζει στον Καναδά
στο Πι ο Παύλος που'χε μαύρη εξακοσάρα.
Θα τα κρατήσω εκεί που είναι τυπωμένα
κι ας μην καλέσω ούτε ένα τους ποτέ
μέσα στη μνήμη όμως θα μείνουν χαραγμένα
γλέντια κι αστεία ή μεγάλα ντεκολτέ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-09-2012 |