Ερωτικό Νανούρισμα Δημιουργός: nikos ts., Νίκος Τσίγκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΡΩΤΙΚΟ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ
Ροδανθός και κρίνο μοιάζεις
στο κρεβάτι που πλαγιάζεις
Σού ‘χω βάλει μαξιλάρι
χρυσοκόκκινο φεγγάρι
Στο σεντόνι κεντημένο
περιβόλι ανθισμένο
Το κορμί σου σκεπασμένο
μ ‘ άσπρο σύννεφο απλωμένο
Νά ‘ρθει ο ύπνος μ ‘άσπρο άτι
να σε πάει στης γης την άκρη
Μέσ’ τα δροσερά λιβάδια
και στα πράσινα λαγκάδια
Με νεράιδες να παίξεις
και με μούσες να χορέψεις
Άγγελος να σ ‘ οδηγάει
κι απ ‘ το χέρι σε κρατάει
Να σε φέρει πάλι πίσω
με φιλιά να σε ξυπνήσω
Και με χάδια στα μαλλιά σου
να χαθώ στην αγκαλιά σου
Νίκος Τσίγκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-09-2012 |