η προυπάντηση Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info - κάπταιν χλεμπονιάρη ,έγινε θαύμα !
-πού έγινε το θαύμα για να καταλάβω αερόσακε μου ?
- πάνω σε σιδηροτροχιές ,πνεύμα πινοκιακό !
-δηλαδή σιδηροδρομικό θαύμα?
-ακριβώς !
-για λέγε,για να πάρω το θρησκευτικό μου ύφος ..
-κρατιόσαστε ?
-μα δεν έχω ακράτεια ακόμα !
-οι Αργεντινέζοι !
-λές για τους σύριζα αριστερούς ?
-ακριβώς,γι αυτούς τους δραχμολάτρες !
-για συνέχισε σεμνέ ύπαρχε μου !
-αυτή τη φορά είναι μαζί σας !
-αληθεύει λοστρόμε μειλίχιε ?
-ορκίζομαι στον μύστακα μου !
-και πώς έγινε το "θαύμα",για να καταλάβουνε και τα γυαλιά μου?
-νοικιάσανε ολόκληρο συρμό για χατήρι σας !
- και γιατί τον νοικιάσανε παρακαλώ?
-για να σας προϋπαντήσουν στη Σαλονίκη !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-09-2012 |