Με ξεπέρασες, να είσαι καλά Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλημέρα σε όλους, καλή βδομάδα μας.................. ένα ταξίδι η ζωή μας , ας το ζήσουμε και ας το ταξιδέψουμε για όσο ακόμα μας χαρίζεται..................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κόσμος πολύς γύρω μου
μα η μοναξιά μεγάλη
που δεν με θέλεις πιά κοντά
και η καρδιά μου στάχτη.
Ήρθα στα μέρη που παλιά
ερχόμαστε μαζί
και ενώ έχει κόσμο πολύ
εγώ νοιώθω μοναχή.
Σε έχω ψάξει δεν μπορώ
παντού για να σε βρω
κλείνω τα μάτια και πονώ
το δάκρυ μου κρατώ.
Μην τρέξει και το δει κανείς
είναι μόνο για μένα
και τρέχει μάτια μου γλυκά
που δεν έχω εσένα.
Να είσαι πάντοτε καλά
και ας με έχεις ξεχάσει
όπου και αν είσαι μην πονάς
να μ΄έχεις ξεπεράσει....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-09-2012 |