Επίθεση φασιστών κατά φτωχών μεταναστών Δημιουργός: χρηστος καραμανος, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παραπαίει η νέα κυβέρνηση των αστών,
κι έτσι έχουμε δράση των χρυσαυγιτών,
οι φασίστες τη σημαία κάνανε στειλιάρι,
επιτίθενται κι ο χάρος, όποιον πάρει.
-
Τα μέτρα είναι συνεχή και επώδυνα,
κανένας δεν την βγάζει πια ανώδυνα,
σπρώχνουν τον κόσμο προς το φασισμό,
και του λένε να βγάλει τον σκασμό.
-
Την πέφτουν οι φασίστες στους μετανάστες,
των φτωχών γίνονται οι απόλυτοι δυνάστες,
προετοιμάζονται να την πέσουν στο κίνημα,
το ταξικό μέτωπο, ας πάρει το μήνυμα.
-
Με την αυτοδικία συμπληρώνουν το κράτος,
με τρόπο άριστο οργανώνουν το παρακράτος,
παντού εμφανίζονται, ως τάγματα εφόδου,
είναι οι μεγάλοι εχθροί, κάθε προόδου.
-
Το μαύρο χρώμα του θανάτου σκορπίζουν,
κάθε τρομαγμένο μετανάστη τσακίζουν,
το ρατσισμό και την ξενοφοβία προωθούν,
τη φωνή του σαπισμένου συστήματος ακούν.
-
Κάποιος πρέπει να τους σταματήσει τώρα,
προτού μολύνουν οι φασίστες όλη τη χώρα,
το ταξικό κίνημα οφείλει να αναμετρηθεί,
το αυγό του φιδιού επιτέλους ας χτυπηθεί.
-
Οι εργάτες ας φτιάξουν τον στρατό τους,
έρχεται η ώρα για τον μεγάλο ξεσηκωμό τους,
η σιδηρά γροθιά του συστήματος θα ηττηθεί,
η λαϊκή εξουσία παντού, θα εγκαθιδρυθεί.
-
Λαϊκές οικογένειες αμέσως ξεσηκωθείτε,
με το οργανωμένο λαϊκό κίνημα συνταχθείτε,
η χρυσή αυγή θα χάσει τ αυγά και τα πασχάλια,
όταν δει της εργατικής τάξης τα τσακάλια.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-09-2012 | |