μπαλωθιές Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-καλώς τον σύντεκνο !
-καλώς σας βρήκα βρακάτοι μου !
-κλάπ-κλάπ-κλάπ
-να σε φιλέψουμε ρακί σύντεκνε?
-φιλέψτε με !
-κοπέλια,βάλετε ρακί στον Πρόεδρο !
-άντε άσπρο πάτο !
-ΜΠΑΜ-ΜΠΑΜ-ΜΠΑΜ
-πέσε κάτω Γιωργία,μας γαζώνουνε !
-μπαλωθιές είναι μαθές,πως κάνεις έτσι?
-δεν θέλω μπαλωθιές και μπαλώματα !
-καλά τότε ,ένα Κρητικό άσμα,που θα σ αρέσει !
-προτιμώ τα άσματα !
-ποτέ θα κά..,ποτέ θα κάνει ξαστεριάαααα..
-φέρτε πίσω τις μπαλωθιεεεεεές !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-09-2012 |