οι αξίες Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -να περάσει υπέρτατε?
-ποιός πιστέ μου κυβερνητικέ εκπρόσωπε?
-μία έφηβος !
-μπρρρ..την ψάξατε καλά?
-της κατασχέσαμε ακομα και το χτενάκι της !
-από γκαλακτοκομικά πώς τα πάει?
-είναι τροφαντά,αλλά ακίνδυνα !
-της κάνατε μαγνητική τομογραφία ?
-μέχρι και στα νύχια της φώς ιλαρό !
-μήπως φορά παπούτσια "στιλέτο"?
-όχι,αλλά καλού κακού την αφήσαμε ξυπόλητη !
-και τι θέλει από μένα?
-να σας καλέσει στην Βουλή των εφήβων !
-μα έχουμε Βουλή,δεν θέλουμε κι άλλη !
-μη τρομάζετε, δεν νομοθετούνε εκεί !
-ε τότε τι κάνουνε εκεί ?
-απλά ,μιλάνε για "αξίες" και τα τοιαύτα...
-λές αυτές που γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια ?
-ακριβώς !
-χμμμ..τις φοβάμαι αυτές τις "αξίες"
-τελικά θα την δεχθείτε ?
-φυσικά και θα την δεχθώ ,αλλά πολύ αργότερα !
-δηλαδή, πόσο αργότερα να της πώ?
-όταν θα μεγαλώσει για τα καλά και δεν θα πιστεύει σε "αξίες" !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-09-2012 |