το φρακάρισμα Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ντριιιν
-ω ,καλώς την Γεωργία μας !
-καλώς σε βρήκα Άντα μου !
-σμάτς-σμούτς
-τι κάνουνε το τρίο στούτζες,μετα του Τζέφρυ σου ?
-είναι έξω στην αυλή και παίζουνε τετράλιζα επι κουρεμένου γκαζόν !
-έτσι έπρεπε,αφού όλα είναι κουρεμένα στις ημέρες μας !
-ευτυχώς που είναι κι εκείνος ο μουστακαλής με το μειλίχιο ύφος μαζί τους !
-λές για τον ηγέτη της "αόρατης αριστεράς"?
-ναί τον καημένο,έχει πάντοτε ένα τεθλιμένο ύφος,σαν την χήρα επι της κλίνης
-πάντως έκανε τα πάντα ν αποπλανήσει αυτόν που έχει τσίπα,αλλά..
-μην ανησυχείς,θα βρεί στέγη στο κόμμα μας
-έχεις δίκιο, Άντα μου,άλλωστε το ΠΑΣΟΚ είναι η βρεφοδόχος των ορφανών της αριστεράς
-και μη ξεχνάς,πως κανένας πολιτικάντης δεν μένει χωρίς δουλειά στις ημέρες μας !
-και μετά σου λένε,ότι υπάρχει μεγάλη ανεργία
-θα πιείς καφεδάκι?
-με φίλτρο ή χωρίς φίλτρο?
-α παπαπαπα,εδω μέσα απαγορεύεται αυστηρώς το κάπνισμα !
-Άντααααααααααααααααααααααααααααα
-τί τρέχει καλέ μου?
-ο Μπένι..
-τί έπαθε ο γλυψοκωλάριος τόφαλος μας?
-φράκαρε !
-πού φράκαρε αγάπη μου?
-στη λεκάνη !
-μα δεν τον βλέπω μαζί σας !
-την πήρε μαζί του και ψάχνει για υδραυλικό !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-09-2012 | |