Αγάπη Ιnternational Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ ΣΤΙΧΟΙ - ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ © Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αγάπη International
εσύ δεν είσαι national
εσύ δεν είσαι διεθνής
ότι και να πεις
R
[B]ε!!!! ε!!!!! ε!!!!!!
τζαμάτα και φιμέ!!!!!!
ε!!!! εεε!!!! αααα!!!!!
Αγάπη τραλα λα !!!![/B]
Αγάπη Ιnternational
thinking computational
είσαι μια θεά (με την καλή έννοια)
όλα πιο τρελά
R
[B]ε!!!! ε!!!!! ε!!!!!!
τζαμάτα και φιμέ!!!!!!
ε!!!! εεε!!!! αααα!!!!!
Αγάπη τραλα λα!!!![/B]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-09-2012 |