Πυρκαγιές Δημιουργός: γιος της βροχής, Κωνσταντινος Πορφυρος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τελευταία..
γυρνώ συχνά στο παρελθόν
δακρύζω στάχτες
περασμένες καμμένες μου στιγμές
πως σιγοκαίει ακόμη η φωτιά σας
με πλάνεψε ο χρόνος και με πήρε μακρυά σας.
Παραμονές του αύριο
στους πρόποδες του τώρα
μοιάζει να σείεται η γη,καπνοί πολλοί
δεν περισσεύει η ζωή να μεγαλώσει η ώρα
για να μικρύνει ο πόνος
αφού καιρός θα υπάρχει..
Μπορώ άραγες να ζήσω,
να μάθω να ξεχνώ,
μπορώ φωτιές να σβήσω?
Μες στους καπνούς το χθες μου
παραμονές του αύριο
ξεσπούν ακόμη πυρκαγιές.. Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-09-2012 |