οι Αλίμονοι(το στρίμωγμα) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ευτυχώς ψηλέα μου..
-τί "ευτυχώς" φίλε μου ?
-που ξεσηκώθηκε ο ντουνιάς για την ακρίβεια !
-είσαι σίγουρος ότι ξεσηκώθηκε ?
-αμέ,τους είδα με τα μάτια μου σήμερις στη μαρκέτα !
-δηλαδή τι ακριβώς είδες?
-μόλις μάθανε ,ότι αύριο θ ανέβουνε οι τιμές,κάνανε αντίσταση !!!.
-όπως τότε στο βουνό ?
-όπως τώρα στο ίσωμα !
-χμμ..κάτι αλλάζει θαρρώ !
-μόνο οι τιμές αλλάζουνε παραμορφωμένε μου !
-για πέσ μου τώρα, με ποιό τρόπο κάνανε "αντίσταση" ?
-με άγριο στρίμωγμα ψηλέα μου !
-και γιατί με άγριο στρίμωγμα γείτονα ?
-για να μην αγοράσουνε τίποτις αύριο !
-δηλαδή ,απειλήσανε ο ένας τον άλλο?
-αν απειλήσανε λέει,αφού σκούζανε κάποιοι με ντουντούκα απ έξω !
-και τί φωνάζανε οι απ έξω στους μέσα?
-"κανενας να μην αγοράσει αύριο το παραμικρό απ την μαρκέτα"!
- τελικά τους πείσανε να μην αγοράσουνε αύριο?
-αμέ κι έτσι όλοι συμφωνήσανε να μη ψωνίσουνε αύριο !
-μπράβο,τελικά αντιδράσανε οργανωμένα !
-αν αντιδράσανε λέει, σαν το τσουνάμι που τα παίρνει όλα σβάρνα !
-και τί πήρανε σβάρνα για να καταλάβω φίλε μου?
-τα ράφια ψηλέα μου,καργάροντας τα καροτσάκια τους από σήμερις !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-09-2012 |