Προσπαθώ να σε ξυπνήσω Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ .................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΩ
Ξημέρωσε
Προσπαθώ να σε ξυπνήσω
Χωρίς να ξέρω το όνειρο
Που βλέπεις
Δεν ξέρω
Αν τα φιλιά που σου δίνω
Ομορφαίνουν την πραγματικότητα
Ή προτιμάς το όνειρο
Ξημέρωσε
Ώρα να πούμε καλημέρα
Ένας όμορφος καφές
Μας περιμένει
Έλα
Να πιούμε ο ένας
Απ τα χείλια του άλλου
Την ευτυχία
Ξημέρωσε
Θα σηκωθείς επί τέλους;
Ή θα σε πετάξω
Από το κρεβάτι;
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 23/09/2012
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-09-2012 |