Ψυχες Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ψυχες
μαλακωνουν εντελει τα πραγματα
καπως ετσι αρχιναει κι η σηψη
μα αν δεις και καποια τιναγματα
σπαρταρα μια ψυχη προτου φυγει
και αφηνει μια γευση αυτοματα
εαν αξιζει....γλυκεια μες στα χειλη
μα αμα δεις της πικρας καμωματα
δυστυχης η ψυχη που εχει φυγει
δε θα αφησω τη πικρα σαν υστερο
τη στιγμη που θα φυγω να οριζει
οι ψυχες παντα τεινουν στο απειρο
καπως ετσι κι ο κοσμος ελπιζει
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-09-2012 |