οι Αλίμονοι (οι θίασοι) Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -καλά είμαστε εδώ ψηλέα μου?
-μια χαρά είμαστε γείτονα ,ακριβώς απέναντι απ τον άγνωστο !
-πότε θ αρχίσει η παρέλαση να πούμε?
-όπου νάναι θα σκάσει μύτη ο πρώτος θίασος !
-νά,φάνηκαν κιόλας οι κάργα κόκκινοι !
-αυτή η κοντοστούπα μπροστά,μπροστά ,ποιά είναι ψηλέα μου?
-η πριμαντόνα του θίασου !
-τί παναπεί "πριμαντόνα" παραμορφωμένε μου?
-"η πρώτη κυρία" ημιμαθή !
-φτάσανε κιόλας μπροστά μας και σταματήσανε !
-γιατί μπροστά στον άγνωστο δικέ μου?
-γιατί είναι γνωστός τους !
-και γιατί μας γυρίσανε τους πισινούς τους ψηλέα μου?
-γιατί δεν είμαστε γνωστοί τους !
-χειροκρότα κοντέ ,μη μας πάρουνε για χρυσαυγήτες !
-κλαπ-κλαπ-κλαπ
-φεύγουνε ψηλέα μου !
-τί άλλο να κάνανε φίλε μου,έπαιξαν τους ρόλους τους και κατέβασαν αυλαία !
-μα τόσο βιαστικά να πούμε?
-μα δεν βλέπεις που ακολουθεί κι άλλος θίασος?
-κατα φωνή και οι σύριζα αριστεροί !
-βλέπω όμως κάποιους μπροστάρηδες με σκούπες να πούμε
-είναι οι αρμόδιοι ,για να σβήσουνε τα χνάρια των κάργα κόκκινων !
-μα γιατί να τα σβήσουνε παραμορφωμένε μου?
-για να μη μπερδευτούνε με τα δικά τους συντροφοαχνάρια !
-αυτός ο νεαρούλης μπροστά με το κοκκοράκι ,ειναι ο πρώτος πριμαντόνος ?
-όχι δά ,τενόρος είναι ,πλάσμα αστοιχείωτο !
-μα κι αυτοί μας γύρισαν τους πισινούς !
-μα σου εξήγησα πως τους είμαστε άγνωστοι !
-ούφ,τελειώσαν,έπαιξαν κι αυτοί τους ρόλους τους και αποχωρούν απ την σκηνή !
-χειροκρότα φίλε μου,μη μας πάρουνε για κάργα κόκκινους
-κλαπ-κλαπ-κλαπ
-έρχονται κι άλλοι ψηλέα μου !
-δέν αντέχω άλλους θίασους γείτονα,ας του δίνουμε !
-τόσο νωρίς?
-κοντεύει απόγευμα και δεν θα βρούμε τίποτα φαγώσιμο στη χωματερή
-καλά τα λές ,η σκουπιδιάρες όπου νάναι θα ξεφορτώσουνε !
-έλα πάμε !
-ποίος ρε γερορετάλια φώναξε ΠΑΜΕ?
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-09-2012 | |