Ελάτε να κάνουμε παρέα Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ
Καλοκαιρινό βράδυ
Ησυχία στη γειτονιά
Ησυχία στο σπέις
Σπανιόλικες μελωδίες
Η κιθάρα παίζει
Η φαντασία ανεβαίνει στο άρμα της
Έρχεται κοντά σας
Προσέξτε! Σας βλέπω
Κυρία μου χορεύετε
Αυτή τη γλυκιά Σπανιόλικη μελωδία;
Τι! Δεν ξέρετε;
Ούτε εγώ ξέρω
Εσύ φίλε ετοιμάζεσαι για έξοδο
Μην ξεχάσεις, το καλό σου χαμόγελο
Και το ποδόσφαιρο;
Άστο σε περιμένει, η καλή σου
Εσύ φίλε μου;
Είσαι στο σπέις
Γιατί δεν μου μιλάς;
Δεν γουστάρεις! Δεν πειράζει
Η κιθάρα παίζει
Γλυκές μελωδίες
Φαντασία μου, μπορείς;
Να την πας σε όλους
Να φχαριστηθούν
Να χορέψουν
Να σκεφτούν
Ν αγαπηθούν
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 28/08/2008
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-09-2012 |