Ειν Η Ζωη Μια Παρτα Ολα Δημιουργός: takis tagalos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΙΝ Η ΖΩΗ ΜΙΑ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ
Ο νικητής τα παίρνει όλα
Σ αυτό τον κόσμο το σκληρό
Είν η ζωή μια παρταόλα
Σε θέλει πάντα τολμηρό
Τα ζάρια ρίχνεις για να φέρεις
Εξάρες ντόρτια και διπλές
Μα στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις
Ποιες είν οι βόλτες η καλές
Ο άλλος έχει πάντα τύχη
Όλα του έρχονται δεξιά
Ότι κι αν κάνει θα πετύχει
Ειν η ζωή μια ρουφιξιά
Η θλίψη σύννεφο πηγαίνει
Παρέα κάνει η καντεμιά
Σε εμέ η τύχη είναι ξένη
Για μένα ελπίδα ουδεμιά!
Ειν η ζωή μια παρταόλα
Σε θέλει πάντα τολμηρό
Ο νικητής τα παίρνει όλα
Σ αυτό τον κόσμο το σκληρό
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-10-2012 |