Να είσαι ευτυχισμένη Δημιουργός: Αγγελος2 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ημασταν μαζι,θυμασαι;
Ποσο αγαπιομασταν,θυμασαι;
Οσπου να μας χωρισει ο θανατος,ειπε,θυμασαι;
«Αν μ'αφησεις θα πεθανω»σου υποσχεθικα,θυμασαι;
Και τωρα με αφησες
Τωρα δεν μπορεις αλλο να μεινεις,
Εσυ πεθανες ,γιατι εγω να ζω;
Γιατι να μην μπορουσα να πεθανω μαζι σου κι εγω;
Μα να θυμασαι πως σε αγαπησα,σ' αγαπω!!!
Και παντα θα ερχομαι εδω
Σ'αυτο το κρεβατι το χλωμο
Σ' αυτο το ιδιο το νοσοκομειο,θα ερχομαι και θα σε ζητω...
Αχ ποσο σ' αγαπω,να το θυμασαι....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-04-2004 | |