Ανάμεσα στα λάθη μας Δημιουργός: Spartinos, Νικολακάκος Γεώργιος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανάμεσα στα λάθη μας
Συνήθως κολυμπάμε
Στα θέλω και στα πάθη μας
Τον πόνο μας μετράμε
Ανάμεσα στο ψέμα μας
Ψάχνουμε την αλήθεια
Στο φευγαλέο βλέμμα μας
Πλανώνται παραμύθια
Καιγόμαστε μες τη φωτιά
Και στου καημού το δάκρυ
Σβησμέν’η φλόγα στη ματιά
Και πως θα βρούμε άκρη
Πνιγμένοι μες τη μοναξιά
Και στης σιωπής το δράμα
Πως να αντέξει η καρδιά
Χωρίς να γίνει θαύμα
Ανάμεσα στην τρέλα μας
Ψάχνουμε μονοπάτι
Στα πήγαινε στα έλα μας
Χάνουμε την αγάπη
Ανάμεσα στα πρέπει μας
Ελπίδες δε χωράνε
Και μεσ’την άδεια τσέπη μας
Τα όνειρα σκορπάνε
© Copyright, Νικολακάκος Γεώργιος (spartinos)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-10-2012 |