Χιλιάδες χτυποκάρδια Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Την καλημέρα μου σε όλους και ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ
Γροθιές και χάδια γίναν ένα
στο κουρασμένο σου κορμί
στιγμές και ώρες σαν τα τρένα
στις ίδιες ράγες μια ζωή
Χιλιάδες χτυποκάρδια
τα πήρε ο βοριάς
και τώρα στα σκοτάδια
την μοίρα κυνηγάς
Χιλιάδες χτυποκάρδια
τα πήρε ο καιρός
και όλα πια ρημάδια
κι η πίκρα ποταμός
Χαρές και λύπες γίναν ένα
στην παγωμένη σου ματιά
σωστά και λάθη μαζεμένα
στης γκρίζας μνήμης την γωνιά
Χιλιάδες χτυποκάρδια
τα πήρε ο βοριάς
και τώρα στα σκοτάδια
την μοίρα κυνηγάς
Χιλιάδες χτυποκάρδια
τα πήρε ο καιρός
και όλα πια ρημάδια
κι η πίκρα ποταμός
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-10-2012 |