Υγρασία και χαρά Δημιουργός: ΑΣΤΡΙΝΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ηδυμανία...
και συνουσιαστικές αναζητήσεις υγρασίας.
Παραισθησιακές εν-τάσεις
για απόλαυση.
Συνανούσιες δόσεις επιμιξείας!
Γαμικές συναινέσεις
άσπερμων πυρορμονών.
Μέχρι χθες!
Τώρα,εκδιαδήλωση του αναπόφευκτου.
Τροφοδοχεία επιθυμιών απασφαλίζονται.
Μετασχηματισμένες ανορθώσεις
σταθεροποιητικά φιλτράρονται.
Ωρα για υγρασία και χαρά
Εδαφος ;-) Κατάλληλο!
Απαραίτητη η γονική συνεύρεση!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-10-2012 |