Άλλο μη και αργήσεις… Δημιουργός: Angelic, Βίκυ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Έλα και οδήγησε με πάρε με στα μέρη τα δικά σου
Και άσε με αγόρι μου να δω που κατοικεί η καρδιά σου
Έλα νανούρισε με σα μωρό μέσα στην αγκαλιά σου
Σαν έρθει η ώρα ξύπνα με, με τα γλυκά φιλιά σου
Για αναπνοή μου φύσηξε λίγο από τη χαρά σου
Και πάνω μου ζωγράφισε λίγο από την ομορφιά σου
Κλέψε και από τη θλίψη μου με τη ζεστή ματιά σου
Αγγέλου αφού ’χεις πρόσωπο και άγιου μοιάζει η θωριά σου
Να κάνω μόνο θέλω εγώ αλήθεια τα όνειρα σου
Σαν πιω από το ποτήρι σου και δω τα μυστικά σου
Ο πρίγκιπας σαν θα ’σαι εσύ, θα ’μαι η πριγκίπισσα σου
Και για κορώνα βάλε με απάνω στα μαλλιά σου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-10-2012 |