Γκρεμισμένα όνειρα Δημιουργός: paul23, Pavlos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έχει ακούσει κανείς
Τον θόρυβο απ’ τα όνειρα
Που πέφτουν επί γης
Όταν γκρεμίζονται Έτσι απλά
Όταν δεν έχεις κανέναν συντροφιά
Έχει ακούσει κανείς
Τον ήχο της σιωπής
Πάντα κάτι έχει για να σου πει
Όταν μόνος είσαι μέσα στη ζωή
Αυτή σε βρίσκει σ’ ανοίγει τη ψυχή
Γκρεμισμένα όνειρα
Και μια σιωπή
Με μυαλά παμπόνηρα
Τέρμα αμαρτωλοί
Γκρεμισμένα όνειρα
Πέφτοντας ηχούν
Μια καρδιά αυτόχειρα
Έχουν για ν’ ζούν
Έχει ακούσει κανείς
Το κλάμα της καρδιάς
Όταν το μέσα σου πληγώνεις
Δακρύζεις και πονάς
Μα δεν μιλάς νιώθεις ακουμπάς
Και πάνω απ’ όλα Αγαπάς
Πάνω απ’ όλα Αγαπάς
Γκρεμισμένα όνειρα
Και μια σιωπή
Με μυαλά παμπόνηρα
Τέρμα αμαρτωλοί
Γκρεμισμένα όνειρα
Πέφτοντας ηχούν
Μια καρδιά αυτόχειρα
Έχουν για ν’ ζούν
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-10-2012 |