Αντάρτισσα καρδιά Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα στιχοπουλια !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αντάρτισσα καρδιά
( ζεϊμπέκικο )
Πλούσια τα συναισθήματα
που είχαν αυτό το κάτι
τα έδωσα και εισέπραξα
πόνο πολυ και φαρμάκι
Τα όρια μου ψάχνω να βρω
βαθειά μέσα μου να σκαψω
να ξερηζωσω το σ' αγαπώ
μακριά να το πεταξω
Θελω να ερθουν πολλές βροχές
τις πληγές να απαλύνουν
να γευτώ τις ζωής τις χαρες
διχως να με καταπίνουν
στίχοι: Μιμή Μητροπούλου
3-04-11
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-10-2012 |