Χαρά και Πόνος, Αξίζει να ζεις Δημιουργός: Lionara Πηγή έμπνευσης www.searchingthemeaningoflife.wordpress.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Βγές απ΄το λήθαργο,
κυνήγα το απίθανο,
ζήσε το όνειρο,
νιώσε χαρά.
Τόλμα και ρίσκαρε,
τον φόβο αψήφησε,
κι ας πονέσεις,
όσο η χαρά.
Χαρά θα νιώσεις
ως τα βάθη της γης,
ο πόνος μένει επιφανής.
Αν πάλι μείνεις αδρανής,
χαρά και πόνος αφανής.
Για σκέψου[B] πώς[/B] αξίζει
να ζεις!
Παράπονα, γκρίνιες
στον εαυτό σου,
[B]εσύ επέλεξες[/B]
τον θάνατό σου.[/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-10-2012 | |