Λοξάρι Δημιουργός: ierografos, Δημήτρης Σαρίκας Κ. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΛΟΞΑΡΙ
Λόξα: οι καλαμοφωλιές
που 'χουν χαράξεi τις φωνές
με ιστορία..
..λόξα: οι βράχοι των καιρών
που μένουν βράχοι των φωνών
και αυπνία..
..στις τόσες λόξες χαραυγών
μια λόξα για ν' ακολουθώ.
Η μαρτυρία.
Λόξες: οι ανεμικές κραυγές
που σβήνουν' αι τις χαρακιές
των τόπων..
..λοξές: οι μέρες σας βροχές
που συννεφούν τις ''λογικές''
γωνιές των κόσμων..
..στις τόσες σας λοξοδρομιές
ένα λοξάρι με ευχές
''κουτών ανθρώπων''.
Δημήτρης Σαρίκας Κ.
06/04/07 κατοχυρωμένο Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-10-2012 |