σχεδιασμοί Δημιουργός: marakoskevasmata, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -τα σέβη μου κύριε Πρόεδρε !
-καλώς τον επιτυχημένο μας Υπουργό προστασίας του πολίτη !
-και του Προέδρου μας πάνω απ όλους τρισμέγιστε !
-ω ναί,το διαπίστωσα στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη !
-ακούσατε καθόλου φωνές να σας βρίζουνε?
-τίποτα,λές και άνοιξε η γή και τις κατάπιε !
-δεν άνοιξε η γή,απλά την μακρύναμε κύριε Πρόεδρε !
-δηλαδή με Προκρούστεια πρακτική,αν κατάλαβα καλά ?
-ακριβώς κύριε Πρόεδρε ,τέντωμα όσο δεν έπαιρνε !
-όμως περιμένουμε και την 25η Μαρτίου και μάλιστα στην Αθήνα !
-το γνωρίζω κύριε Πρόεδρε και προτείνω να την κοντύνουμε !
-απαπαπα..δεν αντέχω βλαστήμιες και κατάρες !
-δεν καταλάβατε φρονώ !
-για εξηγησέ μου, τί δεν κατάλαβα?
-η παρέλαση θα γίνει στον κήπο του Προεδρικού σας Μεγάρου !
-α έτσι πές μου,γιατί μ έπιασε ταχυκαρδία
-θα είσαστε στο θρονάτο σας μπροστά στην πόρτα
-και οι επίσημοι?
-θα στέκουνε όρθιοι στα σκαλοπάτια,κάτω απο εσάς !
-θαυμάσια,για συνέχισε παρακαλώ !
-συνεχίζω το λοιπόν αφού συναινείτε στο σχέδιο μου
-μα και βέβαια,είμαι όλος αυτιά δυναμικέ μου προστάτη !
-τα στρατά ,θα κατηφορήσουνε ανα όπλο,την Ηρώδου του Αττικού !
-και μετά?
-θα μπαίνουνε στον κήπο σας με στρατιωτικό βηματισμό και θα κάνουνε το γύρο της κυκλικής αλέας!
-και απο πού θ αποχωρούνε?
-απο την πίσω πόρτα με κατεύθυνση το καλλιμάρμαρο !
-και γιατί προς το καλλιμάρμαρο ?
-γιατι στις κερκίδες θα βρίσκεται αραχτός ο υπερήφανος λαός μας !
-δηλαδή θα παρελάσουνε μέσα στο καλλιμάρμαρο ,ενώπιον του λαού μας ?
-μα και βέβαια,τί τόχουμε,ν αραχνιάζει?
-αχ πόσο χαίρομαι που εκεί θ απολαύσει την παρέλαση και ο λάος μας !
-και όχι μόνο ,θα την απολαύσει καθήμενος !
-θαυμάσια, δεν το αντέχω άλλωστε , εκείνοι να είναι όρθιοι και εγώ καθιστός !
-έτσι ακριβώς κύριε Πρόεδρε,ή είμαστε όλοι ίσοι κατα το Σύνταγμα,ή δεν είμαστε !
Μαράκος Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-10-2012 | |