Μόνο για σένα Δημιουργός: kostas71, Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε όσα έχω μπορώ και υπάρχω
Σε όσα αντέχω μπορώ να μπορώ
Σε όσα θέλω μπορώ να αλλάζω
Ότι στον κόσμο συχνά αγαπώ
Σε μια ματιά που μπορώ να σε βλέπω
Σε μια αγκαλιά που μπορώ να κρυφτώ
Σε αυτά που ακόμα εγώ επιτρέπω
Διαλέγω τον τρόπο που θέλω να ζω
Σε μια αγάπη που ακόμα ελπίζω
Σε μια ημέρα γεμάτη φιλιά
Σε μια νύχτα που μπορώ ν' αρμενίζω
Μες του κορμιού σου την ομορφιά
Σε ότι ακόμα μπορώ να κρατάω
Σε ότι μ' αρέσει να τραγουδώ
Μόνο για σένα αν ξέρεις μιλάω
Μόνο για σένα που αγαπώ
.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-01-2006 |