Μόνη λαβώθηκα 1 Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλο ξημερωμα να ειστε ολοι καλα !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μόνη λαβώθηκα
Φταίει ο έρωτας που ακόμα με παιδεύει
το παραδέχομαι .
το φως σταμάτησε στον τοίχο να χορεύει
και δεν το δέχομαι.
Πάει καιρός που στων ονείρων μου τη χώρα
δεν περιφέρεσαι .
στη φαντασία μου μιλάς σ` άγνωστη γλώσσα
μα εσύ δεν φαίνεσαι.
Νόμος αμείλικτος της φύσης με δικάζει
να βασανίζομαι .
στο φαύλο κύκλο του με ρίχνει με αλλάζει
ψυχανεμίζομαι.
Τα νύχια μου έσφιξα με λύσσα στην παλάμη
μόνη λαβώθηκα
τρέχει το αίμα μου ηφαίστειο ποτάμι
κι έτσι λυτρώθηκα .
Στίχοι Μιμή Μητροπούλου
29-10-12
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-10-2012 |