Σαν τη σιωπή πριν απο την καταιγίδα Δημιουργός: scarlet1977, Νίκη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάπως με τρομάζει ….
αυτή η ησυχία …..
Ύποπτη …..
εξακολουθητική …..
Πλανιέται παντού
στα media….
συγκαλύπτουν….σιωπούν , κουκουλώνουν
Στ αυτοκίνητα ….
κανείς δεν κορνάρει πια …..
κανένας δεν βιάζεται ….
δεν ελπίζει …
Κι οι διαβάτες ….
περπατούν σκυφτοί ,
ήσυχοι….
παραδομένοι άνευ όρων…..
χαμένοι…..υπνωτισμένοι
Ανησυχητική σιωπή…..
Σαν κατσαρόλα που άρχισε να βράζει
με το καπάκι κλειστό....
Σαν καταιγίδα που πλησιάζει…..
Η σιωπή πριν από την καταιγίδα
είναι τρομαχτική.....
βουβαμάρα , αμηχανία …..
κάπως με τρομάζει αυτή η ησυχία …..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-10-2012 |