Τι κι αν είμαστε ξένοι Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ............... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ
Τι κι αν είμαστε ξένοι ;
Στο χέρι μας είναι να γνωριστούμε
Ένα ωραίο τραγούδι χρειάζεται
Και διάθεση για χορό
Τι κι αν είμαστε ξένοι;
Όλοι είναι ξένοι μεταξύ τους
Πριν γνωριστούν
Ακόμα και η μάνα με το παιδί
Έλα ευκαιρία να γνωριστούμε
Θέλεις να αρχίσουμε από τα ονόματα ;
Ή θα αφήσουμε τα μάτια να μιλήσουν;
Ή καλύτερα τα σώματα ;
Τι κι αν είμαστε ξένοι ;
Το μόνο που χρειάζεται
Είναι καλή διάθεση
Και ένα όμορφο τραγούδι
Τι κι αν είμαστε ξένοι ;
Αν εμείς το θελήσουμε
Από τη μια στιγμή στην άλλη
Μπορούμε να είμαστε κολλητοί
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 01/11/2012
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-11-2012 |