Κόκκινα φανάρια Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλο ξημερωμα να ειστε ολοι καλα !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κόκκινα φανάρια
Δεν ξεχνώ όταν σταματούσες
στα κόκκινα τα φανάρια
με χάιδευες χαμογελούσες
με μάτια δίδυμα φεγγάρια
Θυμάμαι όταν με κοιτούσες
πόσο μου άρεσε αυτό
η κάρδια που σπαρταρούσε
σαν ένα πουλάκι μικρό
Ένιωθα πώς με λαχταρούσες
δεν μπορούσα να αντισταθώ
ήθελα να δίνω να παίρνω
να ψιθυρίζεις σ’ αγαπώ
Θυμάμαι όταν με φιλούσες
ο έρωτας πως ξυπνούσε
ήθελα να δίνω να παίρνω
μέχρι να εξουθενωθώ
Στίχοι: Μιμή Μητροπούλου
4-11-12
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-11-2012 |