Εμείς φυλάμε Θερμοπύλες Δημιουργός: mipezia, Θύμιος Κορίνης καλημέρα σε όλη την παρέα !!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info .
Εμείς φυλάμε Θερμοπύλες
Ακούστε ακούστε Ευρωπαίοι
μη κολλάτε με τα χρέη
ακούστε ακούστε τραπεζίτες
εμείς δεν είμαστε κοπρίτες !
Ακούστε Γερμανοί και Γάλλοι
να τ'ακούσουν και η άλλοι
δε θα ρίξετε την Ελλάδα
ζωντανή μες' στον Καιάδα !
Μη παίξτε εσείς με τη φωτιά
θα μας κάψει όλους πια
έχουμε δύναμη μεγάλη
όπως έχουν και η άλλοι !
Μας μαζεύει ένα σπίτι
και αν μας βάλτε δυναμίτη
όλοι άπο κει και πέρα
θα τιναχτούμε στον αέρα !
Εμείς φυλάμε Θερμοπύλες
στης Ευρώπη μας της πύλες
κι εσείς όλο εκβιασμό
μήπως χάσουμε το ευρώ !
Ευρωπαίοι σοβαρευτείτε
την αλήθεια να μας πείτε
θέλουμε Ευρώπη ενωμένη
η πρέπει να μας φάνε η ξένοι !
05/11/2012
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-11-2012 |