Ο χείμαρρος Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ............. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ
Μπήκες σαν χείμαρρος
Και τα παρέσυρες όλα
Ακόμη κι αυτά
Που πίστευα, ότι δεν παρασύρονται
Και διερωτήθηκα
Ποια είναι η δύναμη του χείμαρρου;
Η δικιά του ορμή;
Ή το ανοχύρωτο της πόλης;
Και πρόσεξα
Ότι εκεί που ήθελα
Άφησα τα παραθυράκια
Για να μπορείς
Μπήκες σαν χείμαρρος
Και τα παρέσυρες όλα
Και το εγώ μου, ο εργολάβος
Των οχυρωματικών έργων ψάχνεται
Ψάχνει να βρει
Τι πήγε στραβά
Αλλά πώς να το βρει;
Αφού δεν ξέρει από τέτοια
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 05/11/2012
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-11-2012 |