Να 'ταν καλοκαίρι όλη η ζωή Δημιουργός: Maria2 Το έγραψα στις φετινές διακοπές που πήγα με φίλους. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γλυκό καλοκαιράκι
στην ακρογυαλιά
μας βρίσκει το βραδάκι
όλους συντροφιά
στο χέρι παγωτάκι
walkman στο αυτί
και κάνουμε παρτάκι
στην έρημη ακτή
Πάμε κρουαζιέρα
μαζί όλη η παρέα
κάθε καλοκαίερι
περνάμε πιο ωραία
ζούμε τη στιγμή
είναι μοναδική
να 'ταν καλοκαίρι
όλη η ζωή
Πήραμε κιθάρες
ανάψαμε φωτιά
τα βράδια στη παραλία
είναι μαγικά
κοιτάμε τα αστέρια
και κάνουμε ευχές
για πάντα να κρατήσουν
αυτές οι διακοπές Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-01-2006 |