Ναυαγός του έρωτα Δημιουργός: Maria2 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είμαι ναυγός του έρωτα
σε μια άγνωστη στεριά
πόση αγάπη να χωρά
κι εκπλήξεις μια μικρή καρδιά
Στον Οδυσσέα έμοιασα
χάθηκα στο μύθο σου
κι ο θησαυρός που κέρδισα
είναι το καρδιοχτύπι σου
Ναυάγησα στον έρωτα ναυάγησα
το πέλαγο στα μάτια σου βαθύ
ναυάγησα στο σώμα σου βυθίστηκα
έγραψε πάλι ιστορία η ζωή
Δίχως εσένα που να πάω
σε ποιά στεριά του κόσμου
με άδεια χέρια προχωράω
εσύ 'σαι θησαυρός μου Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-01-2006 |