Ατελείωτα βράδια Δημιουργός: Lynx, lynx lynx Οι ανθρώπινες σχέσεις κάποια στιγμή τελειώνουν - οι στοίχοι μένουν Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είναι ένα μικρό κορίτσι
με δυο μάτια τρομερά
που τις νύχτες τις περνάμε
συζητώντας τρυφερά
Ένα πράγμα τις αρέσει
της γεμίζει την καρδιά
μες σαν πάει στην κουζίνα
τρώει τα ζαχαρωτά
Έπειτα ξαναχτυπά και πάλι
βλέποντας τον αδελφό
Θείο συνεχώς τον λέει
στης παράνοιας τον χαμό
Κι αν της πω καμιά κουβέντα
δεν γουστάρει δε μιλά
βρε κορίτσι μου της λέω
μη με παίρνεις στα σοβαρά
Και σε λίγο που θα φύγω
και θα πάω στον στρατό
ένα θέλω από σένα
να μην ξαναφάς γλυκό
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-01-2006 |